bir ürüne birden fazla resim ekleme yardım
5 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
|
Ardakaşlar bir ürüne birden fazla resim ekleme imkanı varmı?yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
evet oscommerce de bunu yapmak mümkün extra images adlı eklentiyi önrebilirim.
|
|
|
Emeği geçen ve öğrenmeye çalışan herkese merhaba,
oscommerce-2.2rc2a_Turkce localhostta kurdum. Eklentinin istall text inin google da türkçeleştirdim ama açıkçası İngilizcesi daha anlaşılır eklentiyi kurmak için veri tabanında textte adı geçen üç tabloyu oluşturdum eklentinin içinde yer alan kalsörlerdeki dosyaları tek tek local hostta aynı isimli klasörlerin altına kopyaladım. Textte verilen kodları, yine textte gösterilen yerlere ekledim. sonuç: program sorunsuz açıldı ve çalışır halde admin paneli sorunsuz açılıyor çalışır halde admin panelinde Katalog altında Extra image linki oluşmuş durumda bu linke tıkladığımda ortaya çıkan hata: Object not found explorer adres çubuğunda yazan adres: http://localhost/catalog/admin/FILENAME ... TRA_IMAGES öncelikle şunu sormak istiyorum kurulumu yaparken izlediğim yol doğru mu? açıkçası php nin p sinden anlamayan biri için bu kadarı bile büyük başarı. Nerede hata yapıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. herkese saygılar. |
|
|
Merhaba,
Bir adımı atlamış gibi gözüküyorsunuz. Kurulum metninde admin/includes/filenames.php içine eklenecek kod bulunuyor. Şu an tam olarak bilmiyorum ama aşağıdaki gibi birşey olmalı.
Bu satırı ilgili dosyay eklediğinizde sorunuz ortadan kalkacaktır. Kolay gelsin. |
|
|
çok teşekkür ederim. dediğin gibi o hatayı çözdü ama arkasından aşka hata geldi. bu arada FCK ediötü kurmayı başarınca extra image eklentisini bir süre için rafa kaldırdım. cevap için tekrar teşekkür ederim.
|
|
5 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
osCommerce Tema, Grafik ve Düğme
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir