imleç resmin üzerine gelince önizlensin

osCommerce için ücretsiz temalar, düğmeler, butonlar ve mağazanızda kullanabilceğiniz grafik çalışmalar.

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 02 Eyl 2009, 12:32
NEFRİT hocam ben fare imleci ürünün küçük resmine geldiğinde resim ön izlensin istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim.
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletiTarih: 02 Eyl 2009, 14:58
Bi bakalımmmm bu biraz karışık ama kolay bir işlem. Yannız bu defa herşeyi ben yapmak istemiyorum :) Eğer bunu istiyorsan sende yardım etmelisin ilk önce bana bir JAVA SCRIPT kodu bulman lazım resmin üstüne gelindiği zaman resmin ön izlemesini çıkartan bir java script kodu bul , bende bunu ürün tanıtım sayfasına entegre edeyim.

Yannız bana 1-2 hatta 3 farklı java script kodu bulmanı istiyorum bunun nedeni hangisi daha uygun olursa onu kullanacağım için. OK, bu akşam yokum, yolculuğa çıkıyorum yarın akşam yada preşembe günü yaparım. sen istediklerimi bul yeter :p

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 04 Eyl 2009, 14:35
Nefrit hocam kac gündür arayıp duruyorum daha bulamadım gerekli kodu :( osc bir site buldum kullanan istedim aslında tam olarak öyle bir şey ama işte bir türlü uyarlayamıyorm bulamıyorum kodlarını imagehover.js diye bir kod kullanıyor sanırım onuda bulamadım.site şu: http://www.elektronikmagazam.com/
İletiTarih: 04 Eyl 2009, 22:14
arkadaşlar selam şöyle bir şey olur mu bir bakın sterseniz..
www.gumustekstil.com ürün detay safyasına bakın

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 04 Eyl 2009, 23:59
ozany hocam çok teşekkür ederim ama istediğim tam olarak www.elektronikmagazam.com daki gibi bir şey..

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 06 Eyl 2009, 01:34
nefrit hocam bu adreste bir şeyler anlatılıyor konuyla ilgili sanırım http://icant.co.uk/articles/imagepreview/

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 06 Eyl 2009, 16:28
admin yazdı:Merhaba,

Aşağıdaki eklentiyi deneyebilirsiniz.

Star Product Tooltip Infobox
http://addons.oscommerce.com/info/6213

Kolay gelsin.

hocam dosyayı indirdim fakat kurulumda bir trlü başarılı olmadım indirdiğim dosyanın içinden iki tane klasör birde ikitane metin belgesi çıktı hangi belge hangi klasörün belli değil?belki bu üzden karışıklık oluyor.yardımcı olursanız sevinirim.

Fresh Boarder
Fresh Boarder
İletiTarih: 18 Mar 2010, 20:24
merhaba bu eklentinin kurulumu hakkında biraz daha bilgi vere bilirmisiniz cunki hic bişi anlamadım galiba okuduklarımdan :)
yapmaya kalktım sistem acılmadı yanlıs yerlere koydum kodları galiba emin degilim :(
şimdi tekrardan kuruyorum bunu nasıl yapılacagını anlata bilirmisiniz cok işime yarıyacak cunki
simdiden teşekkur ederim kolay gelsin.

osCommerce Tema, Grafik ve Düğme

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir