arkadaşlar
ziyaretçi "index.php?cPath=21" sayfasından (kategori sayfası) bir ürün seçip,incelemek için "incele" butonuna bastı diyelim..
ziyaretçi "product_info.php?cPath=21&products_id=31" ilgili ürünün,detay sayfasına ulaşır..
burada ürüne bakar istediği değilse,tekrar geldiği sayfaya yönlenmek isteyebilir yani kategori sayfasına..nasıl yönlendireceğiz ziyaretçiyi.? bana bir "back" butonu ve kodu lazım..
bana bu konuda yardım etmeniz mümkün mü?
back butonu ve çalışması..
12 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
|
Hımmm bununnn ennn ennn basit metodu JAVA SCRIPT ile hikayede (geçmişte) geriye giden bir düğme. Böyle JS ler oldukça fazla sı ile var piyasada al bir örnek:
Bunu product_info.php de istediğin yere ekleyebilirsin. ayrıca bu düğmeyi beğenmez isen google da fazlasını bulabilirsin. |
|
|
teşekkürler..tamam bunu deneyeyim o halde..
bu arada nefrit sitemin adresini profilime ekledim..reklam olmasın diye yazmadım buraya |
|
|
Bence reklam olmaz zaten sizin sitelerinizi görmemiz gerekli çohu zaman hiçbişey görmeden yorum yapıyor mesaj yazıyor görsel olarak daha iyi oluyor. Bu arada iç çamaşırı sitesi bence çok iyi zaten internetten yaptığım alışverişlere baktığmda şunu görüyorum:
1- kendim için elektronik cihazları internetten alıyorum 2- ve sitendeki gibi kişisel ürünleride internetten alıyorum, sonucda bir erkek bayan arkadaşı için hediye yada başka amaçla iç çamaşırı alsada bir mağazaya gitmek yerine internetten alıpta evine kapısına kadar gelmesi çok daha güzel. Düşünsene kasiyer kız var karşında diyorsunki şöle seksi pembe bi saten kilot versene (valla ben biraz utanırım hadi utanmadım diyelim kesin kasiyer kız utanır )O nedenle seninki gibi siteler olmasaydı napardık Başka bişeyde almamışım yani şu ana kadar ama aldığım ürünleri hep kredi kartımla alırım yani sitende kredi kartı zımbırtısı olayı olmas ise senin içn kötü bir durum olabilir. Ve varya şu an öyle bir noktaya geldin ki gözlerinle bir çıkmaz içerisine girdiğini göreceksin (ödeme - sanal post vs konusunda) |
|
|
önerilere teşekkür ederim..diyorsun ki sanal pos u kesin kur..kuracağım 1 ya da 2 ay içinde..gerçi nasıl kurulur bilmiyorum.daha önce tecrübem pek yok..
yurt içi kargo ile anlaştık..tedarikçi firmam anlaştı..kapıda teslim..insanlar buna daha sıcak bakar diye düşünyorum.. eylül sonuna kadar olmazsa koyarız pos u ne edek |
|
|
kapıda teslim, derken kapıda ödeme de var mı yurt içi kargoda o şekilde mi olucak yoksa daha farklı mı ?
|
|
|
tabi tabi yurt için de var ..kapıda ödeme... 0-100 tl arası 5.5 tl 100 tl üstü 4.5 tl kargo ücretine ilave ediyor..göndericiden alıyor..oldukça işimize geldi..
sonuçta benim hedefim anadolu müşterisi..anadolu daki insanlar halen kredi kartı alışverişine inanmıyor internetten... |
|
|
Doğru olabilir ancak hedefine sadece bir site açarak ulaşamazsın. Reklam yapmalısın özellikle kadın yada erkek sitelerine portallarına reklam vermelisin o kadar param yok dersen tavsiye etmediğim mail bomb ! yapabilirsin ama sadece site açarak asla anadolu insanına ulaşamazsın. Yani evet senin bir hedef gördüğün kitle var ortada var ama o insanlar siteni bilip tanımalı ki onlara ulaşasın.
|
|
|
bu konuda haklısın nefrit..
reklam çalışması şart..öncelikli hedefim,ramazan sonuna kadar eksiksiz siteyi bitirmek olacak.. kurduğumuz site benim şirketimin ve tekstil şirketinin ortak girişimi..bizde bütçe ayıracağız,onlarda ayıracaklar tabi..gelirin bir kısmını ise google adsense ye ayıracağız.. evet anadolu insanı bir haber olacak siteden..ama her anadolu kentinin tanınmış bilinen bir sitesi var..o sitelere ilanlar bırakacağız..ama bu tabi dipsiz kuyu..ne kadar harcarsan harca gider reklam..sınırsız bir durum.. benim başka bir sitem daha var.. baktın mı bimiyorum.. buraya yazıyorum sonra silerim www.kobi21.com bu siteden de epeyi bir tecrübem de oldu.. bakalım kısmet biraz da senin siten hangisi.? alışveriş siten yani? |
|
|
ve bu sitenin seo sunu yapmam lazım..linkleri html e çevirmek gerek..yararı olacaktır sanıyorum..buna da ilerdeki günler bakacağım artık..
şimdi önem verdiğim tek şey; sitenin görünüm kalitesi ve kullanıcının çok kolaylıkla ürün beğenip sepete atıp almasını sağlamak..bunu gözlemlemek gerekecek bir süre..bunun içinde siteyi nasıl daha kolay kulllanılır hale getirebilirim bu konuda yardımcı olmanızı isterim.sonuçta siz oscommerce de eskisiniz |
|
12 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
osCommerce Tema, Grafik ve Düğme
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

(valla ben biraz utanırım hadi utanmadım diyelim kesin kasiyer kız utanır
)