"Bu soruyu yerli yabanco bütün sitelerde araştırdım çözüm bulamadım" Konusu nun gidişhatı yanlış o şekilde çözüm bulunamaz, siz bir php cinin önüne hata kodu koymadan adam sizin derdinize derman olamaz.
Gelelim konuya; ACaba bu kullanılan serverların MYSQL Versiyonundan kaynaklanabilirmi diye düşünüyorum ama emin değilim. Zaten resim FTP ye yükleniyor ise demek ki chmod izinlerinde herhangi bir sorun yok ama veri, veri tabanına insert edilemiyor, garip olan kısım bu zaten. ama belki bu sorunun tam olarak neyden ötürü kaynaklandığını bulabiliriz.
Bunun için söyleyeceğim şeyşeri harfi harfine yapmanız, soracağım sorularada tam cevap verilmesi lazım. Öncelikle
catalog/admin/includes/aplication_top.php dosyaının içine girin ve şu satırı bulun:
- Kod: Tümünü seç
// Set the level of error reporting
error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
şununla değiştirin:
- Kod: Tümünü seç
// Set the level of error reporting
error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
kaydedin dosyayı, şimdi ise admin panele yeniden girip bir ürün ekleyin sitenize ve ürünü eklerken ürüne resim eklemeyide unutmayın.
Bu eklenen kod sayesinde sayfada bir hata oluşuyor ise eğer ARKA PLANDA, (bu arka plandaki PHP kod hatasını bize gösterecek, sonuç olarak resim yüklüyorum resim yüklenmiyor olayı benim için anlamsız bir ifade, hata kodu olmadan görmeden sorunlarınızı da çözmem mümkün değil) bu hatayı görebileceğiz. Ürün eklerken hata kodu çıkarsa direk buraya tüm hata kodunu yazın.
Ama ürün ekledim ürün eklerken ürüne resimde ekledim hem resim eklenmedi hemde herhangi bir hata kodu çıkmadı derseniz bununda kolayı var, hostunuzu değiştirin, büyük ihtimal bir mysql yada php versiyonu ile script uyumsuzluğu sorunu yaşıyorsunuz.