kategori bölümünden sonra yeni ürün ekle diyorum.burdaki bilgileri doldurup gözat dügmesine basarak resim ekliyorum daha sonra ön izleme diyorum.hata olarak Uyarı: Dosya yüklemesi yok hatası veriyor.
ürünleri ekliyorum ama resimsiz oluyor.bunları nasıl düzeltebiliim?
resim yükleme hatası
39 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
|
Merhaba;
Artık forumlara resim yükleyebilirsiniz. Teşekkürler. |
|
|
sayın adminim forumlara demekle neyi kastettiniz anlamadım.
benim demek istediğim http://site.com/shop/admin/categories.p ... ew_product bölümüne gelip yeni ürün bilgilerini giriyoruz. burdan gözat düğmesine tıklayıp pcden resmi yukluyorum.daha sonra ön izleme diyince Uyarı: Dosya yüklemesi yok. hatası veriyor en yukarıda. bu sorunu nasıl halledebilirim. images klasoru chmod 777 yaptım yine olmuyor. |
|
|
arkadaşlar benim sorunum ekte resimlerdede göreceğiniz gibi hata alıyorum.
|
|
|
arkadaşlar benim sorunum ekte resimlerde belirtmiş oldugum hatayı çözememdir.
|
|
|
resmi göremedik hala
|
|
|
ferdi03 yazan:
arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum admin panelinde siteye ürün ekliyemiyorm hata veriyor verdiği hata D:websitestahahediyelik.comhttpdocsyeniadminincludesclassesupload.php on line 86 gerekli zinleri de verdim ama yine aynı hata ile karşılaştım yardıcı olursaznı sevinirin nasıl ğrğn ekliyecem yada bu hatayı nasıl kaldıracam not: server kendi serverim serverden gerekli dosyaya gereken izinleri verdim ama yine aynı hata ile karşılaşıyorum acil yardımm tşk.. |
|
|
MErhaba;
Bu soruna cevap yazılmamaış sanırım, bende aynı sorunla karşılaştım:/ resimleri seçiyorum önzile deyince dosya yüklenemedi uyarısı veriyor.
|
|
|
Merhaba,
images ve altındaki klasörlerin haklarının (CHMOD) 777 olduğunu kontrol ediniz. Buna rağmen hata devam ediyorsa hata mesajını gönderiniz. Kolay gelsin. |
|
|
Resimlerin uzantısını ''jpg'' degilde ''gif'' olarak deneyin...
|
|
39 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
osCommerce Tema, Grafik ve Düğme
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir