Merhaba bu da benim Sitem..Casus ürünler

Kendi osCommerce tabanlı e-ticaret sitelerinizi burdan tanıtın.

Forum kuralları

Bu alanda kendi düzenlediğiniz ve yaptığınız oscommerce tabanlı mağaza sitelerinizi tanıtabilirsiniz.
Oscommerce mağazanızı tanıtmak dışında reklam amaçlı farklı düşünceler içerisinde eklediğiniz siteler silinecektir.
Oscommerce mağaza sistemindeki Powered by Oscommerce alanını silmiş olanların siteleri eklense bile silinecektir.

Fresh Boarder
Fresh Boarder
İletiTarih: 01 Arl 2009, 18:55
Buraya ilkyazı yazışım siteyi kurdum dan bu yana her hangi bir arkadaşıma bir tek soru sormadım. Nedenine gelince birçok konu net anlaşılır ..forumda emeği geçen arkadaşlara çok tşk ediyorum.

http://www.ticariortam.com

Site deki ürünler forum da ki arkadaşlıma yüzde 20 indirimle satıyorum :)) Oscommerce referans vermeniz kafi :)
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletiTarih: 01 Arl 2009, 23:04
Site adresi güzel http://ticariortam.com mağazan hayırlı olsun, biraz temanı ve ürün tanıtım sayfanı geliştirmeni öneririm.

Fresh Boarder
Fresh Boarder
İletiTarih: 02 Arl 2009, 16:12
Tşk ederim Nefrit . tema ile ilgili dökümanları topluyorum inş yakın zamanda başlarım. Ürün tanıtımına gelice bir çok ürün yurut dışından geliyor. ve ben ing den türkçe çeviri prg kulanıyorum. yanısıra ürün tanıtım kısmın html olmaması kötü html olsa idi daha güzel olurdu. ürün özlikleri yazıyorsun hepsi iç içe giriyor. :(
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletiTarih: 02 Arl 2009, 16:23
Ayenn hepsi iç içer bunun için sitemizdeki eklentilerde gösterilen bir kaç tanbe yazı editörü vardı mesela FCK editör gibi bu editörlerden herhangi birini sitene kurabilrsin bnöylece yazıları HTML tabanlı yazabilirsin bu eklentilerin kurulumuda çok zor değildir.

Sizin siteleriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir