Öncelikle herkes kendi sitesini tanıtıyor ama bu defa küçük bir değşiklik yapıcam bu tanıtacağım site bana ait değil internette yazılım ararken karşıma çıkan rasgele bir site ancak harkulade bir tasarıma sahip. Siteyi hazırlayanlar oscommerceyi öylesine değiştirmişler ki, gördüğünüz zaman çok şaşıracaksınız.
İşte o site: http://www.onlinelisans.com/
Yazılım Satış Sitesi - Harika Tasarım !
Forum kuralları
Bu alanda kendi düzenlediğiniz ve yaptığınız oscommerce tabanlı mağaza sitelerinizi tanıtabilirsiniz.Oscommerce mağazanızı tanıtmak dışında reklam amaçlı farklı düşünceler içerisinde eklediğiniz siteler silinecektir.
Oscommerce mağaza sistemindeki Powered by Oscommerce alanını silmiş olanların siteleri eklense bile silinecektir.
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
|
işte oscom burdur
Adalet Topaldır Ağır Ağır Yürür Fakat Gideceği Yere Er Geç Varır.
Çözemediğin Sorunu Paylaşki Çözelim Çödüğün Sorunu Daha Çok Paylaşki Faydalanalım... Çalışma: (İkinci Üniverstie Bitti Yola Devam...) Açık Kaynak Kodu Gönülü Destekcisi |
|
gayet güzel olmus vallahı gözum kaldı
|
|
|
güzel olmuş .. iyi çalışma php bilen iyi editlemişler ..
|
|
|
Sahiden çok güzel buda şu anlama geliyor, yani biraz PHP öğrenin birazda HTML hatta HTML bilginiz iyi olursa bu tür güzel görünümlü siteler yapabilirsiniz oscommerce kullanarak, zordur doğru, ama imkansız değil.
|
|
|
Osc nin bu kadar esnek oldugunu bilmiyordum gercekten cok cok hos yapilmis.
INDOTURK OLMAK
|
|
|
ah bide yayında olsada ben de görebilseydim.
|
|
|
Hadi canım şansa bak, 1 oscommerce site daha internet çöplüğüne gitti
Şaşırdım doğrusu beklemezdim böyle güzel tasarımlı bir sitenin kapanmasını. Açıkçası bu demek oluyorki sitenizin görünümü güzel olmasıda yeterli değil satış yapabilmek için. Şuda varki bu kapanan sitenin ücret ile sattığı pek çok ürünün benzerini, yine internette yasal olmayan sitelerce verildiğinden ...
|
|
|
cok ogdunuz nazariniz degdi bari templatesi alsaydik birazda biz uzerinde calisirdik
|
|
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Şaşırdım doğrusu beklemezdim böyle güzel tasarımlı bir sitenin kapanmasını. Açıkçası bu demek oluyorki sitenizin görünümü güzel olmasıda yeterli değil satış yapabilmek için. Şuda varki bu kapanan sitenin ücret ile sattığı pek çok ürünün benzerini, yine internette yasal olmayan sitelerce verildiğinden ...