Arkadaşlar merhaba;
www.gayemcicekdunyasi.com sitesini sizlerin de yardımıyla açmış bulunmaktayım yakın bir zamanda sanal poslarım da devreye girecek.Sizlerden ricam siteyi kontrol etmeniz ve eksik gedik öneri geliştirmek için aklınıza ne gelıyorsa ıyı yada kötü soylemeniz.Yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler.
İyi Çalışmalar.
www.gayemcicekdunyasi.com
Forum kuralları
Bu alanda kendi düzenlediğiniz ve yaptığınız oscommerce tabanlı mağaza sitelerinizi tanıtabilirsiniz.Oscommerce mağazanızı tanıtmak dışında reklam amaçlı farklı düşünceler içerisinde eklediğiniz siteler silinecektir.
Oscommerce mağaza sistemindeki Powered by Oscommerce alanını silmiş olanların siteleri eklense bile silinecektir.
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
|
OnLiNeReYon’>İndexle google
|
|
|
gayet güzel olmuş emeğine sağlık
|
|
|
osc nin free temalarından çiçekle ilgili olan bi çok teması var onlardan yüklersen daha güzel olur.
|
|
|
hadi bakalım hayırlısı
Hak Ettiğin Yerdesin...
|
|
|
daha iyisini yapabilirsin orginal temanın renkleri ile oynamıssın bide butun yapmıssın sakın bana gücenme dost acı söyler tema araştır bence cok iyisini bulabilirsin çiçekçi olan birisin siteside tarz olmalı bence bakınca içi açılmalı çicek almasa bile aklında kalmalı site bence
|
|
|
2.2 surumune uydurabıleceğim adam akıllı bı tema bulamadım bulsamda yapamadım kac defa yaptım bozdum yaptım bozdum
OnLiNeReYon’>İndexle google
|
|
|
Povered by yazısı değiştirilmiş..
|
|
|
İnsanlar sanki bedava olan oscommerce kullanmaktan utanıyor ?
Hatta powered oscommerce yerine hazır ... sistemi yazan bile var ne diyim, kahrolsun sömürü ... |
|
|
Arkadaş osc den presta ya geçiş yapmış
|
|
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir