Müşteriye Giden Müşteri Bildirimi otomatik mesajı

osCommerce kurulumu ile ilgili konularda burdan yardım alabilirsiniz

Fresh Boarder
Fresh Boarder
İletiTarih: 02 Eyl 2010, 19:01
Müşteriye Giden Müşteri Bildirimi otomatik mesajı eskiden düzenli sekilde giderken simdi su sekilde gitmektedir.

------------------------------------------------------ Sipariş Numarası: 196 Detaylı Fatura: http://xxxx/account_history_info.php?order_id=196 Sipariş Tarihi: 02 Eylül 2010, Perşembe Ürünler ------------------------------------------------------ 1 x Producing Adults Turkce Altyazı () = 5.00TL 1 x Loving Annabelle Turkce Altyazı () = 5.00TL 1 x i Can't Think Straight Turkce Altyazı () = 5.00TL ------------------------------------------------------ Ara Toplam: 15.00TL Toplam: 15.00TL Kargo Adresi ------------------------------------------------------ adresi ben siliyorum , , Türkiye Fatura Adresi ------------------------------------------------------ adresi ben siliyorum güvenlik nedeni ile , Türkiye Ödeme Şekli ------------------------------------------------------ HAVALE ILE ÖDEMExxxxx Garanti Bankasi xxxx Sube kodu : xxxHesap no : xxx

Bu sekilde gitmektedir. Bunu nasil düzenleyebilirim ? Alt Alta düzenli bi sekilde gitmesi için arkadaslar ?
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletiTarih: 30 Eyl 2010, 22:30
Böyle alınmasının nedeni ya okuyan kişi HTML içeriği kapatmış. Yada giden mail HTML yerine TEXT formatı ile gidiyor. Hatırlayamıyorum ama oscommercenin admin panelindeki mail ayarları kısmında mailleri html olarak gönder gibi yada html ile ilgili bir seçenek varsa aç.
Kullanıcı avatarı
Gold Boarder
Gold Boarder
İletiTarih: 01 Ekm 2010, 10:46
Öncelikle admin/includes/classes/email.php ve admin/orders.php dosyanı yedekle ve sonra aşağıdaki kodu bul
-----------------------------------------------------------------------------------
admin/includes/classes/email.php
------------------------------------------------------------------------------------
function add_html($html, $text = NULL, $images_dir = NULL) {
$this->html = tep_convert_linefeeds(array("\r\n", "\n", "\r"), '<br>', $html);
--------------------------------
aşağıdaki kod ile değiştir
-------------------------------
function add_html($html, $text = NULL, $images_dir = NULL) {
$this->html = tep_convert_linefeeds(array("\r\n", "\n", "\r"), '', $html);
---------------------------------
admim/orders.php
Aşağıdaki kodu bul
-------------------------
tep_mail($check_status['customers_name'], $check_status['customers_email_address'], EMAIL_TEXT_SUBJECT, $email, STORE_OWNER, STORE_OWNER_EMAIL_ADDRESS);
-------------------
aşağıdaki kod ile değiştir
-------------------------------
tep_mail($check_status['customers_name'], $check_status['customers_email_address'], EMAIL_TEXT_SUBJECT, nl2br($email), STORE_OWNER, STORE_OWNER_EMAIL_ADDRESS);

Umarım işini görürü..Kolay gelsin

Fresh Boarder
Fresh Boarder
İletiTarih: 07 Arl 2010, 16:55
malesef işe yaramadi , Nefertiti dedigin sekilde de yaptım gene malesef

Fresh Boarder
Fresh Boarder
İletiTarih: 24 Arl 2010, 12:29
Bu arada müşteriye giden her mail bu tarz gidiyor. Sifremi unuttuma basıp maile yolladigimda gene bu tarz karman corman gidiyor yazılar :S

osCommerce Kurulumu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir