kurulumu başarılı bir şekilde gerçekleştirdim fakat ürünü sepete ekleyi tıkladıktan sonra aşağıdaki hatayı veriyor.
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/formherb/public_html/includes/functions/general.php on line 1094
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/formherb/public_html/includes/functions/general.php on line 1094
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/formherb/public_html/includes/functions/general.php:1094) in /home/formherb/public_html/includes/functions/general.php on line 33
ve kontrol paneline girdikten sonra aşağıdaki hatayı veriyor.
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/formherb/public_html/admin/includes/classes/language.php on line 87
Kurulumdan sonra hata mesajı
13 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
|
public_html/includes/functions/general.php CHMOD ayarlarını değiştirmen gerekiyor sanırım. Video'da 664 yapın deniliyordu.
Benimde includes klasöründen configuration'da sanırım o uyarı yazısını veriyodu ben de chmod ayarını 664 yaptım ama düzelmedi Neden acaba?+ Tema değiştirirken şöyle bir sorunla karşılaştım ben bilen var mı acaba? FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it! + Türkçe Tema bulabilir miyiz? |
|
Bu uyarı mesajını nasıl düzeltebiliriz yaa hiç kimse yardımcı olmayacak mı? Video'da çok güzel anlatılmış yapıyoruz fakat yenile yaptığımızda hala düzelmiyor o hata... CHMOD ayarlarını dediğiniz gibi yapıyoruz, daha ne yapmamız gerekiyor acaba? Lütfen yardım... |
|
|
Bu hata mesajı, public_html/includes/configure.php dosyaısnda yaptığınız düzenleme sonrasında ortaya çıkmıştır. Bu dosyada yaptığınız düzenlemeleri gözden geçirin. Eğer osrunu çzöemezseniz içeriğini gönderin sorunu düzeltmenize yardımcı olayım.
Kolay gelsin. |
|
|
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum...
Yok public_html/includes/configure.php dosyasında hiç bir düzenleme yapmadım. Orjinal attıktan sonra kurulumunu tamamlıyorum ve direk install dizinini silin uyarısını ve bu uyarı mesajını veriyor. install dosyasını siliyorum yeniliyorum geçiyor. bu uyarı mesajı duruyor. Videoda CHMOD ayarlarını değiştirin denmiş denedim ama hala düzelmedi... Dediğiniz gibi configure php dosyasını açtım size kopyalayım bi hata var ise düzeltirseniz çok sevinirim.
ilginiz için teşekkürler. sağolun... |
|
|
Merhaba;
Kurulum sonrasında oluşturulan configure.php dosyasını görmem gerekiyor. Bu dosyada bulunan boş bir satır bu hataya sebep olabilir. Mümkünse dosyayı e-posta adresime gönderin. |
|
|
Şuan kullandığım configure dosyaları bunlar includes/configure ve admin/includes/configure.php... 2sinide gönderiyorum size ilginiz için teşekkürler...
Mail adresinizi bilmediğim için mesajıma dosya olarak ekliyorum... Mail adresinizi yazarsanız göndereyim... Alternatif: http://uploaded.to/file/5rvp7x (catalog/includes/configure.php) Alternatif: http://uploaded.to/file/bd8dsd (catolog/admin/includes/configure.php) |
|
|
Adminim unuttun bizi
|
|
|
Merhaba;
Kurulum esnasında ayar dosyalarına, kod tarafından düzenleme yapılması gerekiyor. Sizin gönderdiğiniz dosya içeriği ise kurulum ayarlarını içermiyor. Kuruluma başlamadna önce bu iki dosyanın haklarını 777 yaparsanız ayarlar otomatik yapılacaktır. Kolay gelsin. |
|
|
aynı sorun bende de var...sorun nasıl çözüldü ? arkadaslar tekrar mı kurulum yapmak gerekiyor
|
|
13 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Exabot [Bot] ve 1 misafir

Neden acaba?