- Kod: Tümünü seç
Warning Warning: I am able to write to the configuration file: /mnt/w0805/d30/s07/b030846e/www/voipnor.com/os/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
Configure Hatası
11 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
|
Arkadaşlar Kurulum Videosunu İzledim 664 Yaptıgım Halde Bu Hata Hala Duruyor ne yapmam gerekli ..
|
|
|
plesk panelden veya cpanelden
/includes/configure.php nin yazma yetkisini kaldırın ftp den veya ftp programlarından yapmayınız |
|
|
yok denedım olmuyor ordanda acvaba serverdanmı kaynaklanıyor çünkü server sistemi farklı
netfirms.com dan host |
|
|
2 türlü sunucu vardır ya linux dür yada windows dur
serverdan kaynaklanma gibi bir durum olamaz dün ben bi arkadaşınkini cpanel den çözdüm oldu |
|
|
evet ama 664 oldugu halde hata hala orada duruyor anlayamadım gitti nedeni nedir
|
|
Sadece forumda bir arama yapman gerekli... Configure.php hatasının % 100 çözümü sitede anlatılmıştır. |
|
Her mesaja aynı cevabı yazmışsın! Bi zahmet edipte konu linkini koysan çokmu zor olur! Aratınca elli tane konu çıkıyor... |
|
|
hazır cevap sayfaları var, çözülmüş sorunlar var, sadece açılıp okunmayı bekliyor ...
sen bir internet kullanıcısısın değilmi eğer daha bir sitede arama yapmayı bile beceremiyorsan nası osc mağazanı yönetip kullanabileceksin ? |
|
|
çok mu zor şuraya cevabı yazmak ne biçim modsun o kadar şey yazacağına ya cevabı yaz yada sus nedir bu hava anlamadım.
|
|
|
cpanel veya plesk panelden yapmayı denedinmi
|
|
11 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir