Cehalet mi yoksa keşif mi?

Pıratik bilgiler, çözülmüş sorunlar, ilk etapta yardımcı olacak önemli bilgiler.

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 05 Mar 2010, 23:10
Muhtemelen cehaletimden kaynaklanıyor ama, ben kendim için keşif diye yorumluyorum :mrgreen:
Category_descriptions eklentisini kurduktan sonra Category Description bölümüne ya da ürün özellikleriyle ilgili Ürün Tanıtımı bölümüne düz metin yazılabildiği gibi istenilen html kodları (ya da php kodları, bunu denemedim ama olacaktır diye umuyorum) yazılarak ilgili kategorinin/ürünün altında/başında tablolardan tutun da her türlü görüntü elde edilebiliyor. :evil:
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletiTarih: 08 Mar 2010, 20:45
Eklentinin bir özelliğini keşfetmiş sayılabilirsin, o eklenti ile hem düz txt hemde html vri girişi yapılabiliyor.

Junior Boarder
Junior Boarder
İletiTarih: 12 Mar 2010, 18:59
Yalnız Nefrit şöyle bir sorun var: Ben bu alana bir tablo eklemiştim ve eğer geniş ekran monitör kullanılmıyorsa, sağ taraftaki sütun sayfanın dışına kayıyor. Sanırım bu alana tablo, resim gibi sabit genişlikte ve standart ekran genişliğini aşan nesneler eklenirse bu sorun hep olacak. O yüzden orta alana düşen ekran payını aşmama gibi bir kısıt var. Sen de aynı görüşte misin?
Kullanıcı avatarı
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletiTarih: 12 Mar 2010, 20:25
Sen tablolarında width değeri girmen gerekli ama şu şekilde:

Kod: Tümünü seç
<table width="100%">

Böylece tablo otomatik olarak ekran çözünürlüğü ile hareket edip kendiliğinden çözünürlüğe uyum sağlayacak.

osCommerce Pratik Bilgiler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir