Skip to content

osCommerce Türkiye Destek Sitesi - E-ticaret

Ana Sayfa Forum Dosyalar Haberler Bağlantılar Arama İletişim
Buradasınız: Ana Sayfa
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 2
BAŞLIK: osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda!
Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 6 Ay, 1 Hafta önce Başarı: 0  
admin yazan:
Merhaba,

Arena eklentisini şu aşamada kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Arena eklentisi sitenize ürünleri ekler ama güncelleme yapmaz. Eklenti aslında geliştirilmeli.
osCommerce Türkiye olarak bu eklentiyi kullanıcılarımızla geliştirmeyi umarak erkenden yayınladık.
Bugüne kadar herhangi bir kullanıcımız bize katkı sağlamadı

Eklenti varolan osc yapısını bozmaz. Yani sisteminizde kendinize ait olan ürünlerin yanına Arena eklentisi sorunsuz eklenir.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür edreim. Yalnız merak ettiğim iki şey daha var.

1)Arenadan aldığım .xml dosyalarını ve catalog/admin/arena_*.php dosyalrını ile ürünleri ekledikten sonra silsem birşey olur mu? Öğrenmek istediğim bu ürünleri ekledikten sonra osc yapısı yine bu dosyalara bağlı kalacak mı istediğim ürünleri daha sonra silebilirmiyim?

2)arenadan gelen fiyat listesi bizim alış fiyatımız. Satış fiyatları için kar oranı belirleniyor mu?
onselder (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 5
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Son Düzenleme: 29/06/2008 08:00 tarafından onselder.

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 6 Ay, 1 Hafta önce Başarı: 7  
Merhaba,

Dosyaları istediğiniz gibi silebilirsiniz. Eklentideki dosyalar arena ürünlerini osc entegre etmek için kullanılıyor. Dosya transferi işlemlerinden sonra bir işlevi kalmıyor.
Dilediğiniz zaman arenadan eklediğiniz ürünleride yönetim panelinden silebilirsiniz.

Arenadan ürün fiyat bilgisi alırken tüm fiyatlar tek para birimi üzerinden değerlendiriliyor. Aslında arena ürünler için tek para birimi kullanmıyor. Bazı ürünler YTL, bazıları euro veya dolar gibi.
İşte bu nedenle eklenti şu aşada kullanmanız mümkün değil. Eğer fiyat kurunu anlayıp ona göre oscommerce'e ekleme yapabilecek kod eklerseniz sistem sorunsuz çalışır.

Ürün fiyatlarını kendinize göre belirlemek için uygulayacağınız yöntem; eklentideki dosyaları inceleyip fiyat fonksiyonuna bir oran çarpanı girmek veya eklenti sitesinden hızlı fiyat güncelleme eklentisi bulup bunu oscommerce sitenize kurmaktır.

Kolay gelsin.
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
graph
Şu An Sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 5 Ay önce Başarı: 0  
Arena xml dosyası vermediğini söylüyor xml dosyalarını nasıl temin edebilirim
muratsert (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 2 Ay, 1 Hafta önce Başarı: 0  
Emeği geçen arkadaşları verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Aşağıdaki hata mesajlarını alıyorum ne yaptımsa düzeltemedim , sebebi ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim...

64M
Notice: XML Parsing Error at 3:25. Error 4: not well-formed (invalid token) in /home/kartustv/public_html/oscommerce/admin/arena_xml_class_php5.php on line 113

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kartustv/public_html/oscommerce/admin/arena_urun.php on line 31
Ayıklama süresi: 0.00185394287109 saniye Uygulama süresi: 0.00187993049622 saniye

Notice: XML Parsing Error at 3:24. Error 4: not well-formed (invalid token) in /home/kartustv/public_html/oscommerce/admin/arena_xml_class_php5.php on line 113
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kartustv/public_html/oscommerce/admin/arena_fiyat.php on line 25

Notice: XML Parsing Error at 3:24. Error 4: not well-formed (invalid token) in /home/kartustv/public_html/oscommerce/admin/arena_xml_class_php5.php on line 113
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kartustv/public_html/oscommerce/admin/arena_fiyat.php on line 25
lesya_ozden (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 16
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 1 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
Arkadaşlar madem kimse herhangi bir katkıda bulunmadı o zaman ilk katkıyı ben yapayım. Yalnız hızlı bir şekilde geliştirme sağlamak için lütfen herkes şu şin ucundan biraz tutsun.

Mevcut sistemde giderilen aksaklıklar:
1- Büyük Ş karakterinde çıkan sorun giderildi.
2- Herkesin beklediği ve en büyük sorun olan para birimi sorunu çözüldü.

Bunun için öncelikle
addons.oscommerce.com/info/1553 bu modülü sisteminize kurun. Para birimleri bu modüle göre ayarlanmıştır. Arena ürünü hangi para biirimi ile satıyorsa ürünler o para biriminden sitenize eklenecektir.

Ekte güncel dosyaları gönderiyorum ayrıca içine arenanın bayilerine sağladığı xml dosyalarını da ekliyorum ki arayıp bulmak için boşuna zaman kaybetmeyin.
Dosya Eki:
Dosya İsmi: arena.zip
Dosya Boyutu: 1777320
ntopcugil (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 1 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
artık entegrasyon sorunsuz olarak çalışıyor yapılan düzeltmeler:

1- türkçe karakter problemi tamamen ortadan kaldırıldı
2- dosyları her çalıştırdığınızda herşey tekrar tekrar ekleniyordu artık öyle bir sorun yok
3- stok ve fiyat güncelleme sorunları düzeltildi
4- resimleri tek seferde yükleyebilirsiniz.

şu an sistem gayet iyi çalışıyor henüz başka sorun göremedim.

full paketi ekte gönderiyorum.
Dosya Eki:
Dosya İsmi: arena2.zip
Dosya Boyutu: 1777404
ntopcugil (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph

EN ÜST

[+]
  • Dar ekran çözünürlüğü
  • Geniş ekran çözünürlüğü
  • Otomatik genişletme çözünürlüğü
  • Font boyutunu arttır
  • Font boyutunu düşür
  • Varsayılan font boyutu
  • fresh renk
  • hot renk
  • natural renk
  • dark renk