Skip to content

osCommerce Türkiye Destek Sitesi - E-ticaret

Ana Sayfa Forum Dosyalar Haberler Bağlantılar Arama İletişim
Buradasınız: Ana Sayfa
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 2
BAŞLIK: osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda!
Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
Fiyatları ekleyebildim

arenanın xml dosyasında
Kod:

<PRODUCT>
    <ID>2480</ID>
    <PP>336.0000</PP>
    <EP>0</EP>
    <CU>USD</CU>
  </PRODUCT>

şeklinde veri var.
son kullanıcı fiyatını arena_fiyat.php de biz ep den alıyormuşuz .PP yaptım oldu fiyat eklendi
netcenker (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 6
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
netcenker yazan:
Fiyatları ekleyebildim

arenanın xml dosyasında
Kod:

<PRODUCT>
    <ID>2480</ID>
    <PP>336.0000</PP>
    <EP>0</EP>
    <CU>USD</CU>
  </PRODUCT>

şeklinde veri var.
son kullanıcı fiyatını arena_fiyat.php de biz ep den alıyormuşuz .PP yaptım oldu fiyat eklendi

Kardeş Allah razı olsun.Sonunda çözüldü sorun.Ufacık bi ayrıntı ama günlerdir kafayı yedirdi bana.Şimdi sırada resim kaldı.Bende uğraşıyorum.Onu da çözersek çok iyi olacak.Yeni bişeyler bulursan konuyu takip ediyorum.Bişey bulursam bende yazarım.
onlymelek (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 14
graphgraph

32M
Notice: XML Parsing Error at 5:15. Error 73: > required in /home/birlik/public_html/sitem/catalog/admin/arena_xml_class_php5.php on line 113

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/birlik/public_html/sitem/catalog/admin/arena_urun.php on line 31
Ayıklama süresi: 0.0021710395813 saniye Uygulama süresi: 0.00219988822937 saniye

böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım
lahmacun (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 7  
app Serv ile olmadı ve wamp server ile denedim aşağıdaki hatayı verdi

kategoride bu hatayı verdi.

Kod:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:wampwwwoscadminarena_kategori.php on line 28

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:wampwwwoscadminarena_kategori.php on line 54

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:wampwwwoscadminarena_kategori.php on line 83

ve arena_fiyat.php de

Kod:

Notice: XML Parsing Error at 1:39. Error 64: Reserved XML Name in C:wampwwwoscadminarena_xml_class_php5.php on line 113

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:wampwwwoscadminarena_fiyat.php on line 25

sonuç olarak kategoriler gelmiyor ve resimler gelmiyor. ayrıca fiyat 0 YTL.

Pek güncel olarak ilgilenemiyorum bu aralar daha öncesinde bunlardan bahsedilmişse kusura bakmayın.

dip Not: Wamp 5.1.7.2 sürümünde gerekli ayarlar yapılarak denenmiştir.

verdiğiniz vereceğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.
Mr. Kenan (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 194
graphgraph

netcenker yazan:
Fiyatları ekleyebildim

arenanın xml dosyasında
Kod:

<PRODUCT>
    <ID>2480</ID>
    <PP>336.0000</PP>
    <EP>0</EP>
    <CU>USD</CU>
  </PRODUCT>

şeklinde veri var.

O şekilde fiyat eklenmişti ya bayi fiyatlarından gösteriyor ürünü onu farkettim,
Tekrar eski haline getirdim normal fiyatlar yüklendi.İşin püf noktası admin panelindeki para birimlerinde arena dan gelen para birimi kodlarını aynı şekilde yazmamız gerekiyormuş.bilginize...
Şu an son kullanıcı fiyatları görüntüleniyor.Ayrıca anasayfada ilk görünen ürünler hep 0 ytl olanlar yani fiyatları eklenemeyenler.O da sizi yanıltmasın.xml dosyasını 2-3 parça halinde yüklersek fiyatların tamamı gelecektir bence.deneyip yazacağım.
onlymelek (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 1 Hafta önce Başarı: 0  
Arkadaşlar tekrar merhaba
Resim sorununu da çözdüm.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.Sorun şurdan kaynaklanıyormuş.Resimleri direk arenadan verdiği yollarla alınıyor.Bu sebepten arena connact sistemine kayıtlı ip'si olan bir bilgisayardan alınabiliyor ancak.Sitemizin bulunduğu hosting ip'si sistemde tanımlı olmadığından dolayı resimleri oradan çekemiyorduk.Localhostta sabit ip'li ve arenada ip'si tanımlı bilgisayarıma oscommerce kurdum ve resimleri alabildim.Yani yapmanız gereken şey ya sitenizin bulunduğu ip'yi arenaya kayıt ettirmek yada kendi bilgisayarınıza oscommerce kurup resimleri kendi bilgisayarınıza çekip daha sonra ftp ile ilgili klasöre atmak.Herkese kolay gelsin...
onlymelek (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

EN ÜST

[+]
  • Dar ekran çözünürlüğü
  • Geniş ekran çözünürlüğü
  • Otomatik genişletme çözünürlüğü
  • Font boyutunu arttır
  • Font boyutunu düşür
  • Varsayılan font boyutu
  • fresh renk
  • hot renk
  • natural renk
  • dark renk