Skip to content

osCommerce Türkiye Destek Sitesi - E-ticaret

Ana Sayfa Forum Dosyalar Haberler Bağlantılar Arama İletişim
Buradasınız: Ana Sayfa
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 2
BAŞLIK: osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda!
Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 7  
Bu sorun geçtiğimiz günlerde yaşanmış ve Arena Entegrasyon için güncelleme yapılıp sorun gideilmiştir anasayfadan konuyu takip edebilirsiniz.
Mr. Kenan (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 194
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
Zaten güncelleme yapılmış olan eklentiyi indirdim.Söylenen ayarları da aynen yaptım fakat fiyat ve resimler problemli.Başka bir önerisi olan var mı?
onlymelek (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 14
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 7  
yaşadaığıun problem php sürümünden yada SQL ayarlarını ve/veya gerekli host ayarlarını yapmadığından kaynaklanabilir. bu eklenti kullanılarak

arena.oscommerce.com.tr de olabiliosa sende olmamasının sebepleri bunlardır. problem giderilmesse tekrar yaz yardımcı olmaya çalışacağız..
Mr. Kenan (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 194
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
onlymelek yazan:
Zaten güncelleme yapılmış olan eklentiyi indirdim.Söylenen ayarları da aynen yaptım fakat fiyat ve resimler problemli.Başka bir önerisi olan var mı?

Bende de aynısı oldu
fiyat ve resim bilgileri eklenemedi
hatta admin de yönetim paneli şifreleri mevcut bizzat deneme yapabilir. xml şu anda sitede yerlerinde atılı duruyor.
netcenker (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 6
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
kcyg17 yazan:
yaşadaığıun problem php sürümünden yada SQL ayarlarını ve/veya gerekli host ayarlarını yapmadığından kaynaklanabilir. bu eklenti kullanılarak

arena.oscommerce.com.tr de olabiliosa sende olmamasının sebepleri bunlardır. problem giderilmesse tekrar yaz yardımcı olmaya çalışacağız..

Php sürümüm 5,safe mode off,memory 450 MB,gerekli sql sorgularını da çalıştırdım,bence sorun kurların farklı girilmesinden kaynaklanıyor.Kimini USD olarak,kimini EURO olarak,kimini YTL olarak giriyoruz arenadan.Zaten sayfayı açtığınızda fiyatlar sıfır görünüyo ama kurları değiştirince fiyatlar görünmeye başlıyor.Resim olayını hala çözebilmiş değilim ama.Ürünleri yüklerken xml dosyasını parçalayarak yükledim.Ama onun bi sorun oluşturacağını zannetmiyorum hepsi yüklendi sonuçta.Günlerdir kafam durdu artık denemediğim bişey de kalmadı pek.En azından elimden geldiği kadarını yaptım.Siz üstatlardan yardım bekliyorum artık.:)
onlymelek (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 14
graphgraph

Cvp:osCommerce Arena Entegre Eklentisi kullanımda! 7 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 7  
Merhaba,

Sayfa açıldığında ürünlerin fiyatları 0 olarak gözüküyorsa aşaığıdaki adrese bakın.
www.oscommerce.com.tr/dosya-haberleri/tu...ata-duzeltemesi.html

Ürün resimleri gerekli izinler verildikten sonra ve safe mode off şeklinde ayarlı ise yüklenmesi gerekiyor.
Aslında bu eklenti şu anda tüm ana işlevleri yapmasına rağmen halen emekleme aşamasında. Kullanıcılarımızın bu eklentiye katkısını beklediğimiz için erkenden kullanıma sunduk. Ftp fonksiyonu eklenerek kolayca resim yüklemeside yapılabilir.
Eklenti ile ilgili büyük bir sorun fiyatların hepsinin YTLolarak değerlendirip sisteme eklenmesidir. Bu konuda birkaç fonksiyon yazılıp tüm fiyatlar xml dökümanındaki kuruna göre YTL çevrilip sistem çalıştırılabilir.

Sonuçta Arena eklentisini kullanan kullanıcılar katalog güncellemesini günlük yapma ihtiyacı hissedebilirler.

Bunun gibi birkaç noktanın üzerinde çalışmak gerekiyor.
Değerli katkılarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
graph
Şu An Sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın

EN ÜST

[+]
  • Dar ekran çözünürlüğü
  • Geniş ekran çözünürlüğü
  • Otomatik genişletme çözünürlüğü
  • Font boyutunu arttır
  • Font boyutunu düşür
  • Varsayılan font boyutu
  • fresh renk
  • hot renk
  • natural renk
  • dark renk