Skip to content

osCommerce Türkiye Destek Sitesi - E-ticaret

Ana Sayfa Forum Dosyalar Haberler Bağlantılar Arama İletişim
Buradasınız: Ana Sayfa
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
Bu Tema Üye olmadan Sipariş İmkanı Veriyor!!! (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: Bu Tema Üye olmadan Sipariş İmkanı Veriyor!!!
Bu Tema Üye olmadan Sipariş İmkanı Veriyor!!! 1 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
Merhaba arkadaşlar. Ben oScommerce de yeni olmama rağmen bir tema yaptım ve paylaşmak istedim. Gerekli bilgileri dosyanın içinde not defterinde verdim ama yinede küçük bir açıklama yapayım.

Üyeliksiz sipariş verme eklentisini kurmuştum önce. Sonra bu siteye birde tema lazım derken bir tane tema buldum. Ama kurulum bir türlü gerçekleşmemişti. Temanın sayfaları hem eksik hemde sırf html koları vardı. Yani içinde hiç php kodu yoktu. Şahsen kurulum çalışsaydı o index.php nin içine php kodlarını nasıl atacaktı hiç bir fikrim yok ama ben hiç uğraşmadım.

Gerekli dosyaları attıktan sonra tüm sayfalara teker teker php kodlarını yerleştirdim ve özgün halinde bıraktım. Tema geliştirilmeye ve değiştirilmeye açıktır.

Yükleme dosyası yok, verdiğim dosyaları olanlarla değiştirmeniz yeterli. Ayrıca bunu yapınca üyeliksiz sipariş verme özelliğide devreye girmiş olacak.
Şimdi ziyaretçiniz ister üye girişini yapar ister iletişim formunu doldurur öyle sipariş verir.

Dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın. Temada beğenmediğiniz iconları çok rahat değiştirebilirsiniz.
Size tavsiyem eğer kullanacaksanız birazda kendi çabanızla özelleştirmeniz. Sonuçta bu sistemin temel şeklidir. Yayına verecekseniz az daha kaliteli iconlar ve resimler bulun ki şık olsun. Delux_74

[Sisteminize gelecek herhangi bir hasardan ben sorumlu değilim; dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın, olası sorunlara karşı sizi büyük dertten kurtarır.]
delux_74 (Kullanıcı)
Junior Boarder
Gönderiler: 21
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Tasarımcı&Programcı Adayı?

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
Cvp:Bu Tema Üye olmadan Sipariş İmkanı Veriyor!!! 1 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
delux_74 (Kullanıcı)
Junior Boarder
graphgraph

Cvp:Bu Tema Üye olmadan Sipariş İmkanı Veriyor!!! 1 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
eline saglik ama bu üyeliksiz siparisi her temaya herkez 15 dk ayirarak yapa bilir. ama biraz tembel bir toplumuz hep hazirciyiz oda ayri bir konu.
NSO (Kullanıcı)
Senior Boarder
Gönderiler: 64
graphgraph

merhaba siteme üye olurken hata mesajı 3 Hafta, 5 Gün önce Başarı: 0  
Bad Gateway
Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.

bu hata mesajını nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim
adem0028 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 12
graphgraph

Cvp:merhaba siteme üye olurken hata mesajı 3 Hafta, 2 Gün önce Başarı: 0  
adem0028 yazan:
Bad Gateway
Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.

bu hata mesajını nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim

Eğerki bu temayı kurmaya kalkışırken aldıysan bu hatayı kesin olmamakla birlikte tahminlerimi belirteyim; en azından sana yol gösterir.

1. si localhost ta kurduysan localhostun eksikliğinden hatayı verebilir. Yani herhangi bir özelliğinin pasif olması gibi...
2. si dosyalarım senin sürümünle uyuşmuyor olabilir.
3. sü anlatımı yanlış uygulamış olabilirsin.

Bazen bir tane noktadan tüm sitemiz gözükmez olur, o yüzden titizlikle atmanızı tavsiye ederim.
Bunun için dosyaları teker teker atarken her attığınızda sayfanızı yenileyin siteniz yerindemi diye. Bu sayede hangi dosyada sitenizin gittiğini öğrenmiş olursunuz.
Ve o dosyayı açıp orjinaliyle karşılaştırarak hataya sebep olan kodu ararsınız benim gibi ; )
Zahmetli gibi görünüyor ama değiyor...
delux_74 (Kullanıcı)
Junior Boarder
graphgraph

EN ÜST

[+]
  • Dar ekran çözünürlüğü
  • Geniş ekran çözünürlüğü
  • Otomatik genişletme çözünürlüğü
  • Font boyutunu arttır
  • Font boyutunu düşür
  • Varsayılan font boyutu
  • fresh renk
  • hot renk
  • natural renk
  • dark renk