|
Admin Girişindeki Hata Mesajı Kh 2 Ay önce
|
Başarı: 0
|
|
Arkadaslar ben admin girisinde söyle bir hata alıyorum.
"Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/a6452061/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 72"
gerçi databese bir takim bilgilerimin eksik oldugunu söylüyor. Ancak be gerekli bilgilerimi bu dosyada nereye yazacagimi bilmiyorum. sayet bir yardim eden arkadas olursa çok memnun olurum.
Simdiden ilginizden ötürü tesekkürler
|
|
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
|
|
|
Cvp:Admin Girişindeki Hata Mesajı Kh 2 Ay önce
|
Başarı: 7
|
|
Merhaba,
Öncelikle orjinal osCommerce dosyalarından aşağıdaki dizinde bulunan dosyayı değiştirin.
/home/a6452061/public_html/admin/includes/functions/database.php
Bu hata mesajı genelde satır sonu hatasından kaynaklanıyor. Bu hatayıda genellikle kodu word gibi metin düzenleme aracı veya osCommerce file manager (dosya düzenleme) aracı kullandığınızda görebilirsiniz.
Kolay gelsin.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|
Cvp:Admin Girişindeki Hata Mesajı Kh 1 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 0
|
|
arkadaşlar binlerce kez sorulmuştur ama forumda bulmakta incelik istiyor bazı şeyler. Başta çok iyi gidiyordu temayı değiştirince olaylar karıştı forumdaki çözümlerde de aradığımı bulamadım. Tema güzel çalışıyor ama şu an admin panelinde ve kategorilerde sorun yaşıyorum, kategoriler için cevabı buldum onu deneyeceğim ama admin paneline girerken aldığım hata altta acaba ne yapmam gerekiyor? Sorunsuz kurmuş ve panele girmiştim temayı değiştirince şu an tek bu uyarı var...
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'mysql'@'localhost' (using password: NO) in /home/guner/domains/gunerbilgisayar.com/public_html/shop/admin/includes/functions/database.php on line 19
Unable to connect to database server!
|
|
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
Cvp:Admin Girişindeki Hata Mesajı Kh 1 Ay, 2 Hafta önce
|
Başarı: 7
|
|
Merhaba,
Hata mesajına göre veritabanına bağlanırken kullanılan parametreler hatalı gözüküyor. Veritabanı bağlantı bilgileri includes/configure.php içinde sayfa sonunda bulunmaktadır.
Kolay gelsin.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|