|
Cvp:Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Pr 5 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 0
|
|
site admini güzel söylemişsinde? Türkçe destek sitesi adı altında açmışsınız. Ücretsiz yazılıma ücretli yardım talebi ediyorsunuz. o zaman bırakın türkçe destek sitesini başka site kurun. Hiç olmazsa ücretsiz yazılımı kullananlara başkaları yardım etsin. sadece siz yoksunuz. SMF yi örnek alın oda ücretsiz yazılım; ama destek sitesine gir bir bak site yöneticileri nasıl yardım ediyor. sitenin şifrelerini ver hatanı düzeltsinler. Onlar niye para istemiyorlar? Oscommerce tam bir yazılım olsa amenna bir çok açığı var? siz önce açıkları kapatın..... Ondan sonra cebinize bakarsınız....
|
|
horoz29 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
|
|
|
Cvp:Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Pr 5 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 7
|
|
Merhaba,
Sizi parayla mı tuttular? Önce katkıda bulunun ondan sonra eleştirin. Haddinizi bilin.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|
Cvp:Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Prog. 5 Ay önce
|
Başarı: 1
|
|
Ben bugun uye oldum bu oscommerce türkçe destek sitesi olduğunu bugun öğrendim ve sevinip hemen üye oldum ama bakıyorumki destek değil sadece köstek :D.
Yani biz yabancılar gibi değiliz iki satır kod yazınca hemen para dökmeye çalışan insanlarız :D
ondan sonrada emeğe sayğı benim zamanım yok lafları.
Özgür ve açık yazılımlar zaten bunun için gelişir felsefesi para üzerine değil paylaşım üzerine kurulur.
Ama biz nede olsa Türküz nerden para kazanacagımızı ve nasıl köşeyi döneceğimizi iyi hesaplarız :D
Adınada kimseye zorla bişey satmıyoruz olur :D
|
|
kuhi (Kullanıcı)
Gold Boarder
Gönderiler: 192
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Birgün Herşey Türkçe Olacak....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admine sonuna kadar katılıyorum yardımları sayesinde heleki yaptığı eklentiler sayesinde büyük bi ticaret platformu kurdum.suan kazanıyorsam onun sayesinde,siz kalkmışsınz adamı eleştiryorsunz. mecburmu bu kadar seyi sizin için yapmaya hiç değilse onun sayesinde bir seyler öğreniorsunz kimse size boğaznıza yapısp alın demiorki..
|
|
subzerox (Kullanıcı)
Expert Boarder
Gönderiler: 102
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba ;
Evet bende bu eleştirinin haksız olduğu kanısındayım.Hiçbir php veya script bilgim olmadığı halde bu forum sayesinde bir e-ticaret sitesi kurdum ve bu işten para kazanıyorum sadece banka ödeme modülü eklemedim ki, sonuçta onuda eklesem ne kadar bir bedel ödeyeceksem bunu zaten müşteriden talep edeceğim.Bence burda yargılamalar yerine azda olsa bildiklerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olmalıyız.
Herkese saygılar...
|
|
soztemel (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 16
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
Cvp:Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Pr 4 Ay, 3 Hafta önce
|
|
|
mantıga bak ya sanki adam sizi dolandırıyor la almayın zorlamı satıyor size kim ne karışır istersem ****** koyarım internete 1 milyar isterim bundan kimene alan alır almayan olmaz.
|
|
bosgezen (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 8
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Son Düzenleme: 20/08/2008 10:38 tarafından admin.
|
|
|
|
|
|