|
Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Prog. 5 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 0
|
|
Oscommerce açıkkaynaklı ücretsiz bir yazılım. siz bundan sadece pos bilmem neye 490 ytl para istiyorsunuz. zaten bu paraya full türkçe her sistemi bankayı destekleyen eticaret yazılımları var. Burası türkçe destek sitesi değil türkçe ücretli destek sitesi olur. adını değiştirin bari. vaktimizi çalmayın.
|
|
horoz29 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
|
|
|
Cvp:Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Prog. 5 Ay, 3 Hafta önce
|
|
|
sana tavsiyem hangi bankayla calismak istiyosan söyle onlara onlar sana bedave veriyor ,
para vermene gerek yok.
yeterki o bankayi kullan ..
saygilar
|
|
tanjavek (Kullanıcı)
Senior Boarder
Gönderiler: 53
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten bunlar para tuzagı : )
admin'e baksana sadece para alabileceği postlara cevap vermiş :S
|
|
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten bu dünya cikar dünyasi..
460 ytl ne demek bu `??
sonucta ben mal satacam para kazanacam yok yok bu isler olmaz eger hangi bankayla calisacaksam gider sölerim
alirim programi ceker gelrim veya teknik servisleri gelip yapip gidiyor..
burasini destek sitesi oldugunu düyündüm bende üye oldum ama nebilem .......
|
|
tanjavek (Kullanıcı)
Senior Boarder
Gönderiler: 53
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar Sakin olun biraz kimse size zorla birşey satmıyor Bahs edilen modul basit bir yazılım değil teknik olarak cod tan ibaret olabilir ama kulllanıcılarınızın kişisel bilgi leri ve paralarını yönetmek için kullanılıyo yada bir parçası sonuça bu büyük bir sorumluluk bir müşteriniz sizin sitede lışveriş yaptıgında para gerekli hesaba gitmesse o müşterinin size neler çektirbileceğinizi biliyormusunuz lütfen emeğe saygılı olun yazılım sahibi yaptığı şeye ne kadar değer biçeceğini kendi bilir sizde alma yada almama hakkınızı kullanın elbette yorum hakkınızda var ama adab-ı maşeret kuralllarını aşmayın
Söyleyecek daaha çok şey var ama....
|
|
vamosselva (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 11
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
Cvp:Paralı Türkçe Destek Sitesimi Olur Ücretsiz Pr 5 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 7
|
|
Merhaba,
Öncelikle bu konuların bile konuşulabileceği bir site kurduğumuz için mutluyum. Sizi bilmem ama ben 8 yıldır osCommerce veya eski ismi ile theexchangeproject üzerine çalışıyorum. eklenti yazdım, çeviri yaptım, birçok kişiye yardım ettim.
En basitinden şu an kullandığınız sitenin temasını bile ücreti karşılığında alındı. Bu sistemin alt yapısında bulunan sunucu birçok hosting firmasında bulunmuyor.
Geçenlerde bir kullanıcı kurulum konusunda yardım istedi, kendisini foruma yönlendirdim. Burası çözüm alanı, ortak akıl alanı, herkesin birbirine yardım edeceği alan.
osCommerce Türkiye sadece yurt içine değil yurt dışınada e-ticaret çalışmaları yapıyor. Şu an iş yükümüz çok ağır. O nedenle kişisel işleriniz için ayırabileceğimiz kişisel zamanımız yok. Bildiğiniz üzere sizin para karşılığı veya para kazanmak için yaptığınız çalışmalara bizim ücretsiz zaman ayırmamızı istemek büyük insafsızlık ve anlayışsızlık.
Lütfen bir daha düşünün ben bu siteye ne kattımki bu kadar acımasız eleştiriyorum. osCommerce ana sitesinde Herald (kurucu) sorularınıza cevap vermez, veremez, zamanı yetmez. Şimdi sağda bulunan admin resminin altındaki mesaj sayısına bakın, birde kendi mesaj sayınıza ondan sonra düşünün, kimler ne kadar çalışıyor.
Ödeme modülü konusundaki sorunumuz büyük. Bu konudaki eleştirileri kısmen haklı buluyorum. Evet elimizde çok iyi seviyede ödeme modülleri var ve halen geliştirmeye devam ediyoruz. Bu ödeme modüllerini müşterilerimize ücret karşılığında sattık. Şimdi aynı hizmeti size ücretsiz veremeyiz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|