İlginize teşekkür ederim.
Konusu açılmışken birkaç soru sorayım. belki yanıt alabilirim.
gördüğünüz gibi
www.sekernikah.com u bir sekilde yayınladım. birkaç banka ile görüştüm. sanırım biri ile anlaşmaya yakınız. şu anda ssl sahibi değilim.
1
kredi kartı ile satış yapmak istiyorum. site şu halinde iken kredi kartı ile satış için hazır mı? yani ssl aldıktan ve pos başvurusunu yaptıktan sonra gelen bilgiler ile direk satışa geçebilir miyim? mevcut ödeme modullerini kullanarak kredi kartı ile satış mümkün müdür?
2
müşteri bilgilerim ve müşteri kredi kartı bilgilerim nekadar güvende olacak?
bildiğiniz üzere açık kaynaklı bir taban üzerinde bir site hazırlıyoruz. sistemin işleyişini iyi kavramış kişi yada kişiler sitemin güvenliği için tehdit oluşturuyor mu? ya da ne boyutta bir tehdit? malum, milyon dolarlık bir yatırım değil bu. hoş milyon dolarlar da havalarda uçuşmayacak ama yine de bir iş yapıyorsam güven unsurunu unutmamak gerektiğini düşünüyorum
3
sistem üzerinde her türlü değişikliği yapmakta özgür müyüm? dilediğim her metni değiştirebilir, dilediğim her şeyi ekleyip, kaldırabilir miyim? bu konuda bir sınırlama var mı? (örn: powered by oscommerce, buraya powered by michael jackson yazılır mı?) yada site sayfalarındaki açıklama metinleri vs vs...
4
şimdilik bu kadar, yanıtlar için şimdiden teşekkürler...