Skip to content

osCommerce Türkiye Destek Sitesi - E-ticaret

Ana Sayfa Forum Dosyalar Haberler Bağlantılar Arama İletişim
Buradasınız: Ana Sayfa
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
bir site de benden yorum bekliyorum. (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 2
BAŞLIK: bir site de benden yorum bekliyorum.
bir site de benden yorum bekliyorum. 1 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
Merhaba. küçük çaplı bir işyerim var ve tasarımcıya yada paketlere verecek kadar çok param yok. basit olarak tanıtım amaçlı site yapmaya çalışıyordum. bir yıl kadar temptlate usulüyle site yaptım. e-ticaret ile ilgilendiğim için araştırma yaptım ve 1 ay kadar önce oscommerce ile tanıştım. daha doğrusu arama yaparken böyle bir çözüm buldum. biraz inceledim. açıkçası ne php nede html, hiçbirinden anlamam. araştırırsanız bunun ilk postum olduğunu görürsünüz. sadece sağdan soldan arama motorlarından bulduğum sonuçlar ile birkaç gün uğraştım ve bu siteyi yaptım. ama sakın yeni bi kullanıcı yanılgıya düşmesin. bir ay boyunca sürekli araştırdım. birinden yardım gelecek diye de beklemedim.

bunları neden yazdım?

açıkçası çok yeni bir kullanıcıyım ve çok tecrübesizim. bu yüzden tonlarca hatam olduğunu düşünüyorum.

sormak istediğim tonlarca soru var ama önce ilgilenip ilgilenmeyecek kimse var mı yokmu onu görmek isterim ve bu postu yayınladım.

bu yüzden yorum yaparsanız çok sevinirim. sizce neleri geliştirmeliyim? birkaç yorum gelir ise sormak istediğim soruların cevapsız kalmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla soracağım.

şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

adresim (neredeyse unutuyordum) www.sekernikah.com

önceki sitelerim

www.beyaznikah.com
ve

www.nejdetnikahsekerleri.com
mavincan (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 9
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
Cvp:bir site de benden yorum bekliyorum. 1 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
Merhaba ;

Destek almak için forum dan yararlanabilirsiniz.Herhangi bir projeye başlamadan önce size tavsiyem oscommerce türkçe kullanma klavuzunu sitemizden indirip güzelce bir okuyun.Dökümanda kafanıza takılan yerleri foruma yazarak çözüm isteyin.Daha sonra uygulama yaparken aldığınız hatalarıda yazarak sistemi güzelce öğrenebilirsiniz.

Unutmayın "Danışan dağı aşar , Danışmayan yolu şaşar"
Jasques Mayol (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 60
graphgraph

Cvp:bir site de benden yorum bekliyorum. 1 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
İlginize teşekkür ederim.

Konusu açılmışken birkaç soru sorayım. belki yanıt alabilirim.

gördüğünüz gibi www.sekernikah.com u bir sekilde yayınladım. birkaç banka ile görüştüm. sanırım biri ile anlaşmaya yakınız. şu anda ssl sahibi değilim.

1

kredi kartı ile satış yapmak istiyorum. site şu halinde iken kredi kartı ile satış için hazır mı? yani ssl aldıktan ve pos başvurusunu yaptıktan sonra gelen bilgiler ile direk satışa geçebilir miyim? mevcut ödeme modullerini kullanarak kredi kartı ile satış mümkün müdür?

2

müşteri bilgilerim ve müşteri kredi kartı bilgilerim nekadar güvende olacak?

bildiğiniz üzere açık kaynaklı bir taban üzerinde bir site hazırlıyoruz. sistemin işleyişini iyi kavramış kişi yada kişiler sitemin güvenliği için tehdit oluşturuyor mu? ya da ne boyutta bir tehdit? malum, milyon dolarlık bir yatırım değil bu. hoş milyon dolarlar da havalarda uçuşmayacak ama yine de bir iş yapıyorsam güven unsurunu unutmamak gerektiğini düşünüyorum

3

sistem üzerinde her türlü değişikliği yapmakta özgür müyüm? dilediğim her metni değiştirebilir, dilediğim her şeyi ekleyip, kaldırabilir miyim? bu konuda bir sınırlama var mı? (örn: powered by oscommerce, buraya powered by michael jackson yazılır mı?) yada site sayfalarındaki açıklama metinleri vs vs...

4

şimdilik bu kadar, yanıtlar için şimdiden teşekkürler...
mavincan (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

Cvp:bir site de benden yorum bekliyorum. 1 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
cevap var mı sorulara?
mavincan (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

Merhaba,

Bende osCommerce yeniyim ama sorualrinizdan 1'ini duzelttigim icin cevap vermek istedim.

catalog/includes/images/store_logo.png 'i sizin logonuz ile degistirebilirsiniz.
catalog/includes/footer.php'de ki FOOTER_TEXT_BODY ve echo tep_display_banner satirlari ile oynadim. Kendi bilgilerimi iceren htl kod ekleyebildim.

"sistem üzerinde her türlü değişikliği yapmakta özgür müyüm? dilediğim her metni değiştirebilir, dilediğim her şeyi ekleyip, kaldırabilir miyim? bu konuda bir sınırlama var mı? (örn: powered by oscommerce, buraya powered by michael jackson yazılır mı?) yada site sayfalarındaki açıklama metinleri vs vs..."
ctuncer (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 11
graphgraph

anlaşılan siz benim siteme henüz bakmadınız. ben zaten herşeyi değiştirebiliyorum. sorun bu değil. yasal olarak oscommerce e karşı herhangi bir sorumluluğumuz var mı? ben bunu kast ettim. elbette ki değiştirilir. benim o soruda kastım, oscommerce i indiriyoruz iyi güzel de, osc haklarını michael jackson a mı devrediyor? deki herşeyi sildik, powered by oscommerce yerine michael jackson yazdık, osc sen benim sana yemek verdiğim kaba pisletiyorsun der mi? idi....

anlatabildim mi derdimi?
mavincan (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

EN ÜST

[+]
  • Dar ekran çözünürlüğü
  • Geniş ekran çözünürlüğü
  • Otomatik genişletme çözünürlüğü
  • Font boyutunu arttır
  • Font boyutunu düşür
  • Varsayılan font boyutu
  • fresh renk
  • hot renk
  • natural renk
  • dark renk