|
Üye olmadan yorum gönderme 2 Ay önce
|
Başarı: 0
|
|
Arkadaşlar aradım bulamadım Müşteriler ürünler yada yazılar hakkında üye olmadan yorumlarını gönderebilecek ve bizde bu yorumları okuyup gerekirse düzenledikten sonra ekleyebileceğimiz bir eklenti varmı bildiğiniz. cgi gibide çalışabilir.
|
|
muratx (Kullanıcı)
Senior Boarder
Gönderiler: 69
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
|
|
|
Cvp:Üye olmadan yorum gönderme 1 Ay, 3 Hafta önce
|
|
|
Arkadaşlar ziyaretçi ürünlere yorum yazarken product_reviews_write.php Yazar: kısmına üyenin adını ve soy adını ekliyor. Benim yapmak istediğim kişi üye olmadan özgürce yorum yazabilmesi ve ben o yorumu okuduktan sonra onay verdiğimde yorumun yayınlanması.
1 - Burada kişinin üye olması şart koşuluyor.
2 - Üye yorum yazınca direkt olarak yayınlanıyor.
Ziyaretçilerimizden ürünler hakkında yorumlar almadan o ürünleri daha iyi bir şekilde pazarlıyamayız.
Arkadaşlar ziyaretçileri (ziyaretçi sınıfında üye yapamazmıyız sistem bu şekilde tanıyamazmı ?).
Daha açık bir ifade ile kişi siteye girdi ürünü inceledi yorum yazmak istedi üye olmadığı için Yazar : kısmında ziyaretçinin IP adresi yada Bilgisayarının kullanıcı adresini yazamazmıyız.
Eğer bu şekilde olursa ziyaretçi direkt olarak yorumunu yazar bizde satmış olduğumuz ürünler hakkında ziyaretçilerimizin görüşlerini alarak ona göre pazarlama stratejileri geliştirerek satıcıda alıcıda memnun kalır. Ve en önemlisi içeriğimiz zenginleşir.
Bu konu göz ardı edilmemesi gereken önemli bir husus olduğuna inanıyorum ve gerekli iyileştirmeyi oscommerce.com.tr ekibinin özen göstererek sağlayacağını ümit ediyorum.
|
|
muratx (Kullanıcı)
Senior Boarder
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
Başarı: 7
|
Merhaba,
Ürün yorumlama sistemi ile ilgili gelişmiş bir eklenti bulunuyor. Henüz bu eklentiyi kurmadım. Eğer siz deneyip görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ürün sayfalarında yorum bölümü - easyCommentz - Comments section in product pages
http://addons.oscommerce.com/info/6137
Kolay gelsin.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikkate alıp cevap yazdığın için teşekkürler Admin indirip kurmaya çalışacağım umarım beklentilerimizi karşılar.
|
|
muratx (Kullanıcı)
Senior Boarder
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben verdiğin linkteki şu eklentiyi indirdim easycommentz_0_2_osc
kurulumunu yaptım
ürün sayfasında şu hatayı almaktayım.
1146 - Table 'mysql_adi.TABLE_COMM_GLOBALS' doesn't exist
select * from TABLE_COMM_GLOBALS
[TEP STOP]
Hatayı veren sayfa product_info.php
install.txt dosyasında benden aşağıdaki şekilde düzeltme yapmamı istiyor sanırım yapamadım.
Ben verilen kodu '</table></form>' buraya ekledim </td>
<!-- body_text_eof //-->
8) catalog/product_info.php
BETWEEN '</table></form>' AND </td>
<!-- body_text_eof //-->
place the following code:
<?php
///////ossCommentz
include_once(DIR_WS_CLASSES . 'comment8r/delegate.php');
$easyCommentz = new delegate();
$easyCommentz->displayMessageSet4Prod($product_info['products_id'],$HTTP_GET_VARS['captcha']);
///////eof ossCommentz
?>
Lütfen hatanın nereden kaynaklandığı hakkında bilgi sahibi olan var ise yardımcı olsun.
|
|
muratx (Kullanıcı)
Senior Boarder
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
Cvp:Üye olmadan yorum gönderme 1 Ay, 2 Hafta önce
|
Başarı: 7
|
|
Merhaba,
Hata mesajına göre mysql_adi.TABLE_COMM_GLOBALS isimli tablo bulunamıyor. Çünkü kurulum metnine göre sizin includes/database_tables.php dosyasına TABLE_COMM_GLOBALS değişkenine cevap verecek tanımlamayı girmeniz gerekiyor. Kurulum metnini bir daha kontrol eder misiniz?
Kolay gelsin.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|