Skip to content

osCommerce Türkiye Destek Sitesi - E-ticaret

Ana Sayfa Forum Dosyalar Haberler Bağlantılar Arama İletişim
Buradasınız: Ana Sayfa
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
Forum Modülü (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: Forum Modülü
Forum Modülü 4 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 0  
arkadaşlar forum modülü var mı? bu sitede kullanılan gibi hazır yüklenecek bir modül mevcut mudur? oscommerce yeni ilgi duydum ama çok fazla kaynak bulamıyorum ingilizce sitesindeki eklentiler harici. yardımcı olursanız sevinirim. hatta sahip olduğunuz çalışan modülleri içeren sıkıştırılmış bir dosya çok daha işimi görecek. güzel bir site yapıyorum kurulumlu olacak hatta.belki çok cüzi bir fiyata satabilirim bile ilerde sorunsuz yapabilirsem.yardımlarınızı bekliyorum
erksev (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 4
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
Cvp:Forum Modülü 4 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 7  
Merhaba,

ihtiyac duyduğunuz eklentileri forumda aratın pek çok eklenti için uğraşıldı ve TR kurulumu yapıldı. yinede bulduğunuz eklentileri ingilizce kurulum dosyalarını yollayın biz size forum aracılığı ile yardımcı olacağız.

İlginize teşekkürler..
Mr. Kenan (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 194
graphgraph

Cvp:Forum Modülü 4 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 0  
sorunda bu zaten.benzer cms lerde forum modülleri var ama osc de bir türlü bulamadım. ingilizcesi olsa zaten ben çevirip burda da yayınlayacağım eksik gördüğüm bu noktayı. fireboard uyumlu çalışıyor mu bu sitede kullanılan bu daha önce j...la da denemiştim biraz sıkıntılı bir modüldü ya da ben becerememiştim sanırım
erksev (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

Son Düzenleme: 22/08/2008 12:30 tarafından erksev.

forum modullerini osc ye uyarlamak cokta mantıklı olacagını dusunmuyorum entegrasyon cok zor bi sey değil ancak .. konuyu teknık anlamda ınceleyecek olursak arkadaslar forum sayfalarında herhangı bır sorun yasandıgında sıteye etkısı olacaktır bazı rıskler teskıl edecektır. oscommerce bu tarz rısklerı goze alarak buyuyen bır yapıda tasarlanmamıstır oyuzden bır forum eklentısı bulamamıs olabılırsın . Sana tavısıyem eger osc sıtenın varsa bır subdomain açıp bunun altında forum sayfanı kurman hem teknık acıdan daha gusel olacaktır hemde forum ve osc yi bırbırınden bagımsız calıstıracaksındır ( tabıkıde database de ayrı tutman gerekıyor ) ..
serhat_alpaslan (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph

Cvp:Forum Modülü 4 Ay, 2 Hafta önce Başarı: 7  
Merhaba,

Önceki post gayet mantıklı bir açıklamaya sahip. Ek olarak osCommerce bir e-ticaret yazılımı bu siteye girecek olan kullanıcının amacı ürün inceleyip ucuzu araştırmaktır. Aynı sitede bütünleşik bir forum sistemi çok kullanışsız olacktır. Ama ürünler hakkında kimin ne düşündüğüne dair bir incele görüş bildir tarzı bi modül çok kullanışlı olbilir. Pek çok e-Ticaret sitesinde bunun örneği bulunmakta.

İlginize teşekkürler..
Mr. Kenan (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 194
graphgraph

yeni bir mesaj atıp forum eklemeyi anlattım umarım açıklayıcıdır.
dediklerinizde haklısınız satış sitesinde forum mantıksız.
ben daha çok osc yi tanıtım amaçlı kullanacağım için satış kısmı pek ilgimi çekmiyor.ara yüzü kullanımı kolay olduğu için seçtim osc yi.haliyle böyle bir tanıtım sitesi yapıp forum kullanmak isteyenler olursa diye çaba sarfettim.reklam ağırlıklı çalışma yapmak istiyorum parayı da burdan kazanmayı umuyorum.satacağım bir tek fikirlerim var çünkü
dediklerinizde sonuna kadar haklısınız.müşteriler için negatif yaklaşıma sebep olacaktır yorumlar yapıldığında
erksev (Kullanıcı)
Fresh Boarder
graphgraph

EN ÜST

[+]
  • Dar ekran çözünürlüğü
  • Geniş ekran çözünürlüğü
  • Otomatik genişletme çözünürlüğü
  • Font boyutunu arttır
  • Font boyutunu düşür
  • Varsayılan font boyutu
  • fresh renk
  • hot renk
  • natural renk
  • dark renk