|
metroelektronik entegresine başladım.. 6 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 0
|
|
Merhabalar Gold Bayisiyim Güzel 1 Alan Adı Marka Tescili Yaparak Bende Artık oscommerce kullanıcıyım pro php ci değilim fakat yinede bilgilerim kendime yetiyor ve metro ile calıstıgımız için bu module benımde sizlerinde ihtiyaçları var tabikide bunu yaptıktan sonra sitede vermemize bu aksam dan dolayı 1 ay boyunca oscommerce üzerinde duracağım.. ve sorunlarım ve yaptıgım calısmaları burada gostereceğim
metro da son kullanıcı fiyatı yok her kategori için kar belirleme gibi bi eklenti varmı acaba? herkese iyi çalışmalar.
|
|
roxside (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 4
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
|
|
|
Cvp:metroelektronik entegresine başladım.. 6 Ay, 3 Hafta önce
|
Başarı: 2
|
|
Ne yazıkki bayi entegre çalışmaları ile ilgili paylaşılan bizim sitemizin dışında ücretsiz yazılım yok olanlarda ücretli arena penta için var ama metro için duymadım
|
|
Gökhan (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 95
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|
|
Başarı: 7
|
|
Merhaba,
Artık birileride çıkıp çalışmalara katkıda bulunsa ne güzel olur. Herşeyi biz sunamayız.
Eminim ilerleyen günlerde arkadaşlar çalışmalarını sitemizde yayınlamaya başlayacaklar.
Şimdiden herkese teşekkürler.
|
|
admin (Yönetici)
Moderator
Gönderiler: 827
|
Kayıt Tutuldu
|
|
osCommerce Uyumlu Hosting İçin Tıklayın!
Bu pakette SSL Sertifikası, Alan İsmi, Statik IP, Kurulum Ücretsiz!
osCommerce 3d secure ödeme modülleri ücretsiz
Akbank, Anadolubank, Finansbank, Fortis, Garanti, HalkBank, İş Bankası, TEB, Denizbank 3d Secure Modülleri (ilk defa)
|
|
|
|
|
|
|
Başarı: 0
|
|
Şuan Araştırdıklarım Sanırım Enkolay ve Enrahat şekilde osCommerce.XML 0.6 (Easy Populatealte alternative)
Modülünü Değiştirerek Metrodaki Ürünleri xml ile çekebileceğiz birkaç arkadaşlarımla çalışma yaptık metrodaki xml yi buna gore editleyeceğiz metro bayiliği olan arkadaşlar xml dosyasını kontrolünü yapıp birşeyler cıkarabilir. şimdilik bukadar 1 kaç arkadaşım ile toplanıp calısmalar yapıyoruz katılmak isteyenler özel mesaj ile iletişim maillerini verdiklerinde aramıza katılabilir iyi çalışmalar.
|
|
roxside (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 4
|
Kayıt Tutuldu
|
|
|
|
|
|